Sammenlign tilbud fra eksperter på vedlikeholdsplan

Finn rett takstmann for ditt behov

Få tilbud på hjelp til vedlikeholdsplan

Fyll ut et kort skjema for å få flere sammenlignbare tilbud på utarbeidelse av en vedlikeholdsplan fra lokale takstmenn.

For borettslag eller sameie er det viktig å ha en god vedlikeholdsplan. Dette er med på å forlenge byggets levetid, og bidrar til å unngå unødvendig verditap.

En bygningssakkyndig kan utarbeide en oversikt over hva slags vedlikehold som bør prioriteres først, samt når det anbefales å sette i gang med fremtidig vedlikeholdsarbeid. Det kan være snakk om alt fra små vedlikeholdsprosjekter, til større reparasjoner og oppgraderinger.

En vedlikeholdsplan fører også til en mer forutsigbar økonomi, og det blir enklere å sette av penger til større prosjekter som må gjennomføres i årene som kommer.

Sammenlign tilbud nå!

Slik fungerer tjenesten

Alt du trenger å gjøre for å motta tilbud fra flere takstmenn, er å fylle ut det enkle skjemaet på denne siden. Vi vil deretter finne og henvise relevante fagpersoner direkte til deg.

Da gjenstår det bare for deg å sammenligne og vurdere tilbudene du får. Du velger fritt det tilbudet du er mest fornøyd med. Våre takstmenn er selvfølgelig klar over dette, og ønsker å gi deg det beste tilbudet for å sikre deg som kunde.

Få tilbud på vedlikeholdsplan!

Konkurransedyktige tilbud

Når du fyller ut skjemaet vårt, vil du raskt bli kontaktet av flere takstmenn som kan hjelpe deg med takseringen du trenger.

Ettersom de vet at de konkurrerer med andre om å få kundeforholdet ditt, strekker de seg langt for å gi et konkurransedyktig tilbud.

Få gode tilbud!

Sammenlign og velg det beste

Etter at du har fått flere gode tilbud, kan du raskt vurdere og sammenligne dem.

Du vet hva som er viktigst for deg, og bestemmer selv hva som veier tyngst i din vurdering av tilbudene. Dermed vil du enkelt finne det beste tilbudet for dine behov.

Sammenlign tilbud!

Gratis og uforpliktende

Det er både gratis og uforpliktende å motta tilbud gjennom Taksering.no.

Du betaler altså ingenting for å motta tilbud, og skulle ingen av tilbudene være gode nok, kan du enkelt takke nei.

Få uforpliktende tilbud!

Illustrasjon av en person som fyller ut skjemaet på Flytte.no
check icon

Spar tid

Slipp egne undersøkelser og løping mellom kontorer. Vi tar oss av det.

check icon

Spar penger

Mye kan hentes når takstmennene vet at de kjemper om deg som kunde.

check icon

Alltid gratis

Takk ja til et av tilbudene du får, eller avvis alle. Helt kostnadsfritt.

Få tilbud fra takstmenn!