Sammenlign flere tilbud på boligsalgsrapport eller tilstandsrapport

Finn en takstmann med ekspertisen du trenger

Få tilbud på boligsralgsrapport eller tilstandsrapport

Skal du selge bolig er det lurt å hente inn og sammenligne tilbud på tilstands-/boligsalgsrapport fra flere bygningssakkyndige først.

Få en fagperson til å foreta en teknisk vurdering av boligen din. Dette vil fortelle eier, kjøper og megler om den faktiske tilstanden til boligen, og bidra til et tryggere salg for begge parter.

En tilstandsrapport er en grundig vurdering av boligens tekniske tilstand, og kan være aktuell i flere sammenhenger. Den kan bestå av en befaring av hele, eller deler av boligen. Den kan også vise hva som eventuelt trenger vedlikehold eller utbedring.

En boligsalgsrapport er en form for tilstandsrapport med mer fokus på de byggetekniske forholdene, og omfatter hele boligen. Dette er særlig relevant ved eierskifte.

Gjennom Taksering.no kan du få flere sammenlignbare tilbud fra takstmenn som har erfaring med boligsalgs-/tilstandsrapporter.

Sammenlign tilbud!

Slik fungerer tjenesten

Alt du trenger å gjøre for å motta og sammenligne tilbud fra flere takstmenn, er å fylle ut et enkelt skjema på våre sider. Da finner vi relevante fagpersoner og henviser dem direkte til deg.

Takstmennene vil raskt ta kontakt for å gi deg et best mulig tilbud. Da gjenstår det bare for deg å sammenligne og vurdere de tilbudene du får. Du kan fritt velge det tilbudet du er mest fornøyd med

Få tilbud på eltaksering nå!

Konkurransedyktige tilbud

Når du fyller ut skjemaet vårt, vil du raskt bli kontaktet av flere takstmenn som kan hjelpe deg med takseringen du trenger.

Ettersom de vet at de konkurrerer med andre om å få kundeforholdet ditt, strekker de seg langt for å gi et konkurransedyktig tilbud.

Få gode tilbud!

Sammenlign og velg det beste

Etter at du har fått flere gode tilbud, kan du raskt vurdere og sammenligne dem.

Du vet hva som er viktigst for deg, og bestemmer selv hva som veier tyngst i din vurdering av tilbudene. Dermed vil du enkelt finne det beste tilbudet for dine behov.

Sammenlign tilbud!

Gratis og uforpliktende

Det er både gratis og uforpliktende å motta tilbud gjennom Taksering.no.

Du betaler altså ingenting for å motta tilbud, og skulle ingen av tilbudene være gode nok, kan du enkelt takke nei.

Få uforpliktende tilbud!

Illustrasjon av en person som fyller ut skjemaet på Flytte.no
check icon

Spar tid

Slipp egne undersøkelser og løping mellom kontorer. Vi tar oss av det.

check icon

Spar penger

Mye kan hentes når takstmennene vet at de kjemper om deg som kunde.

check icon

Alltid gratis

Takk ja til et av tilbudene du får, eller avvis alle. Helt kostnadsfritt.

Få tilbud fra takstmenn!