Om Taksering.no

Vi gjør det enkelt å få gode tilbud på taksering.

Vårt kundeløfte | Hvordan fungerer Taksering.no | Hvem er vi? | Personvern | Kundesupport | For takstmenn | For presse | For andre samarbeidspartnere

Vårt kundeløfte

Vi jobber hver dag for å utvikle Taksering.no til markedets beste anbudstjeneste for takstmenn. Dette oppnår vi ved å sette forbrukeren først, og kun samarbeide med seriøse og pålitelige partnere.

Når du bruker vår anbudstjeneste kan du forvente tilbud av høy kvalitet, til en god og konkurransedyktig pris – enten du trenger boligsalgsrapport, ordinær verditakst eller noe annet som eltaksering.

Bilde av Gulbrand Øverbye
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

Hvordan fungerer Taksering.no?

Taksering.no er en anbudstjeneste hvor du kan hente inn uforpliktende tilbud fra flere bygningssakkyndige nær deg.

Alt du behøver å gjøre er å fylle ut et kort skjema, og la oss gjøre resten. Vi finner da opptil 3 lokale takstmenn som vil gi deg sine beste tilbud. Da er det bare for deg å sammenligne tilbudene og velge takstmannen du liker best.

Tjenesten er både gratis og uforpliktende, så om ingen av tilbudene er gode nok, kan du ganske enkelt takke nei.

Hvem er vi?

Taksering.no er utviklet, eid og drives av det norske selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 MVA).

Vi har siden 2009 arbeidet med utvikling av forbrukerrettede nettsider for sammenligning av produkter og tjenester. Foruten Taksering.no har vi markedsledende boligrelaterte tjenester innenfor blant annet boligalarm, ferdighus, bredbånd og strøm.

bilde av anders øie
Anders Øie: Forretningsansvarlig

Personvern

Din informasjon er trygg hos oss. Informasjonen du fyller inn i skjemaet vil kun sendes til relevante leverandører. Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg relevante tilbud på takseringstjenester.

Det eneste du vil motta fra oss er en e-postbekreftelse på at du har sendt inn skjemaet.

Les mer: Slik håndterer vi personvern og informasjonekapsler

Kundesupport

Dersom du har spørsmål relatert til tjenesten vår, kan du finne svar her: Kundeservice / Vanlige spørsmål.

For takstmenn

Ønsker du og ditt firma å nå ut til flere potensielle kunder? Vår anbudstjeneste leverer lokale og relevante henvendelser fra kunder som ønsker gode tilbud på taksering.

Les mer om hva vi kan gjøre for dere på leverandørsiden vår.

Høres dette interessant ut? Send en e-post til vår salgsansvarlig, Sindre Øverås, på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For presse

Er du journalist og ønsker å snakke oss i Taksering.no?

Send en e-post til vår kommunikasjonsansvarlig, Kim Arne Hammerstad, på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For andre samarbeidspartnere

Vil du inngå et samarbeid med Taksering.no?

Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så ser vi hva vi kan få til.