Sammenlign flere tilbud på landbrukstakst

Finn en takstmann med ekspertisen du trenger

Få tilbud på taksering av landbrukseiendom

Fyll ut et kort skjema og få flere sammenlignbare tilbud på taksering av ditt gårdsbruk fra lokale takstmenn.

Når du trenger taksering av en landbrukseiendom, er det alltid en god idé å hente inn og sammenligne fra flere konkurrerende bygningssakkyndige før du inngår en avtale. Ved å gjøre det, kan du enkelt sørge for at du ender opp med en takstmann med ekspertise og den lokale kunnskapen du trenger for å få en best mulig taksering.

Gjennom skjemaet vårt på Taksering.no får du raskt sammenlignbare tilbud fra flere takstmenn med spesialkunnskap om taksering av landbrukseiendom.

Sammenlign tilbud nå!

Slik fungerer tjenesten

Det eneste du trenger å gjøre for å motta og sammenligne tilbud på landbrukstakst fra flere bygningssakkyndige, er å bruke skjemaet vårt. Etter at du fyller ut skjemaet vil vi henvise takstmenn som kan landbrukstaksering direkte til deg, slik at de kan gi deg sine konkurransedyktige tilbud.

Da gjenstår det bare for deg å vurdere tilbudene, sammenligne dem, og velge tilbudet som du selv anser som det beste. Hva som er det viktigste for at tilbudet skal være bra nok, er det kun du som kan bestemme.

Gratis og uforpliktende anbud

Tjenesten vår er uforpliktende og helt gratis å bruke. Ved å fylle ut skjemaet risikerer du med andre ord ingenting annet enn å motta gode tilbud på landbrukstaksering.

Ettersom det er uforpliktende tilbud, kan du dessuten takke nei om ingen av tilbudene skulle være gode nok. Takstmennene er selvfølgelig klar over dette, og vil derfor gi deg et konkurransedyktig tilbud for å sikre deg som kunde.

Få tilbud på landbrukstakst nå!

Hva med odelstakst?

Tidligere satte noen lave «odelstakster» for overdragelser av landbrukseiendommer, men dette praktiseres ikke lenger. Det er også en misforståelse at odelstaksten er en «lavere takst» for landbrukseiendommer. Juridisk sett beskriver begrepet en takst som oftest fastsettes av retten når noen har gått til odelsløsningssak.

Dersom du vil taksere en landbrukseiendom i forbindelse med et generasjonsskifte, er du dermed ikke ute etter en odelstakst, men en alminnelig landbrukstakst.

Grunnen til at man ikke lenger gir en «billig odelstakst» er at feil takst kan gi mange følgeproblemer senere i livet. Blant annet vil en for lav takst påvirke skattemessige inngangsverdier, avskrivninger og gevinster i framtiden. I stedet bør du dermed få en landbrukstakst som oppgir markedsverdien på eiendommen.

Synes du det er synd at du ikke kan gjøre det enklere for neste generasjon ved å sette en lav takst på eiendommen, trenger du ikke fortvile. Det er mulig å gi åsetesavslag på opptil 40 prosent av prisen ved salg av en odelseiendom, eller du kan gi en økonomisk gave eller forskudd på arv for landbrukseiendommer som ikke har odel i henhold til odelsloven.

Sammenlign tilbud på landbrukstakst nå!

Konkurransedyktige tilbud

Når du fyller ut skjemaet vårt, vil du raskt bli kontaktet av flere takstmenn som kan hjelpe deg med takseringen du trenger.

Ettersom de vet at de konkurrerer med andre om å få kundeforholdet ditt, strekker de seg langt for å gi et konkurransedyktig tilbud.

Få gode tilbud!

Sammenlign og velg det beste

Etter at du har fått flere gode tilbud, kan du raskt vurdere og sammenligne dem.

Du vet hva som er viktigst for deg, og bestemmer selv hva som veier tyngst i din vurdering av tilbudene. Dermed vil du enkelt finne det beste tilbudet for dine behov.

Sammenlign tilbud!

Gratis og uforpliktende

Det er både gratis og uforpliktende å motta tilbud gjennom Taksering.no.

Du betaler altså ingenting for å motta tilbud, og skulle ingen av tilbudene være gode nok, kan du enkelt takke nei.

Få uforpliktende tilbud!

Illustrasjon av en person som fyller ut skjemaet på Flytte.no
check icon

Spar tid

Slipp egne undersøkelser og løping mellom kontorer. Vi tar oss av det.

check icon

Spar penger

Mye kan hentes når takstmennene vet at de kjemper om deg som kunde.

check icon

Alltid gratis

Takk ja til et av tilbudene du får, eller avvis alle. Helt kostnadsfritt.

Få tilbud fra takstmenn!