Takstmann
VERDI OG LÅNETAKST

Takstmann lager verditakst på boligeiendom. Boligsalgsrapport av høy kvalitet kan både forebygge konflikt og sikre at du taper penger på boligsalget. Vi er en landsdekkende aktør som gjerne hjelper dere med å få en god takst.

Ved en verditakst lages det en rapport etter befaring og oppmåling av boligen. Denne inneholder også en teknisk beskrivelse og opplyser om vedlikeholdsbehov, men uten de grundige undersøkelsene som kjennetegner en boligsalgsrapport.

Forhold som beliggenhet, utsikt, solforhold og nærhet til butikker, barneskole og kollektivtransport vil også ha en effekt på verdien.

Hvis man vurderer pris på takstmann, så kan man også tenke på at en god takst også kan være en god investering. Vi har hatt et høyt konfliktnivå i Norge hva gjelder boligsalg, en fjerdedel av salgene har endt med konflikt i en eller annen form i følge Norges eiendomsmeglerforbund. Dette sliter psykisk, fysisk og økonomisk på alle parter. Et godt arbeid med taksten kan spare dere for konflikter og økonomisk tap i ettertid.


Vennligst bestill konsultasjon ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Vi vil ta snarlig kontakt.

Felter merket med * er obligatorisk og
må fylles ut